Választás 2018

valasztas 2018

Tájékoztató - Választás 2018

 

TÁJÉKOZTATÓ

2018. április 8-án kerül sor Magyarországon az országgyűlési képviselő választásra. A szavazóhelyiségek reggel 6 órától este 7 óráig lesznek nyitva. Eddig adhatják le szavazataikat a választópolgárok.

Egyházaskeszőn az Önkormányzat épületében, az Idősek Klubja étkezőjében van a kijelölt szavazóhelyiség.

A választásra jogosultaknak fontos, hogy magukkal hozzák a szavazáshoz érvényes okmányaikat, mely lehet a személyi igazolvány, jogosítvány vagy esetleg útlevél. Ezen kívül fontos, hogy lakcímkártyájuk is önöknél legyen. Amennyiben kiderülne, hogy az okmány esetleg nem érvényes, lehetőségük van megújításra. A kormányablakok mind szombaton, mind vasárnap nyitva állnak az ügyfelek előtt hosszabbított nyitva tartással este 7 óráig.

Továbbá tájékoztatjuk a lakosságot, hogy április 6-án pénteken 16 óráig lehet átjelentkezési kérelmet benyújtani interneten keresztül a valasztas.hu honlapon, vagy a papíralapú nyomtatvány kitöltésével és benyújtásával.
A nyomtatvány letölthető a valasztas.hu honlapról, vagy hivatalunkban kérhető.

Mozgóurna iránti igényüket a szavazás napján, vasárnap 15 óráig van lehetőségük benyújtani az arra rászorultaknak. Erre a választás.hu honlapon a nyomtatvány kitöltésével és beküldésével, illetve írásban, papír alapon van lehetőség! A nyomtatvány letölthető a valasztas.hu honlapról, valamint a szavazás napján a szavazóhelyiségben.

                                                                                 Helyi választási iroda

Körjegyzőségünk települései:

  • 1

Várjuk Önt!

Egyházaskesző várja Önt! Tisztelettel kérem, hogy látogasson el hozzánk! Lakóinak vendégszeretetével. természeti kincseivel, műemlékeinek szépségével és rendezvényeivel.

Lendvai Jánosné

 

 Magyar Falu Program logo web

Elérhetőségek

 
  +36 89 347 621
  +36 89 347 621
 8523 Egyházaskesző, Kossuth L. u. 76.

Kövessen minket a FB-on!