Bursa Hungarica - pályázat

bursa hungarica marcalto

Bursa Hungarica -Pályázat

Marcaltő Község Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve ezúton kiírja
a 2016/2017. második és a 2017/2018. tanév első felére a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot

Tisztelt Pályázók!

Marcaltő Község Önkormányzata csatlakozott a hátrányos szociális helyzetű felsőoktatási hallgatók, illetőleg felsőoktatási tanulmányokat kezdő fiatalok támogatására létrehozott BURSA Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer 2017. évi pályázati fordulójához.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2016. november 8.

Helye: Marcaltői Közös Önkormányzati Hivatal 8532 Marcaltő, Fő tér 13.

A pályázatbeadáshoz a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (a továbbiakban: EPER-Bursa rendszer) egyszeri pályázati regisztráció szükséges, melynek elérése:


https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx


Azok a pályázók, akik a korábbi pályázati évben regisztráltak a rendszerben, már nem regisztrálhatnak újra, ők a meglévő felhasználónév és jelszó birtokában léphetnek be az EPER-Bursa rendszerbe.


A regisztrációt követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése a pályázók részéről. Az adatok feltöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva, mellékletekkel ellátva a fenti címen kell benyújtani a pályázóknak. Részletes szabályozás a pályázati kiírásokban tanulmányozható.


Marcaltő Község Önkormányzata

Körjegyzőségünk települései:

  • 1

Várjuk Önt!

Egyházaskesző várja Önt! Tisztelettel kérem, hogy látogasson el hozzánk! Lakóinak vendégszeretetével. természeti kincseivel, műemlékeinek szépségével és rendezvényeivel.

Lendvai Jánosné

 

 Magyar Falu Program logo web

Elérhetőségek

 
  +36 89 347 621
  +36 89 347 621
 8523 Egyházaskesző, Kossuth L. u. 76.

Kövessen minket a FB-on!